Skriv inn konjunksjoner i teksten

Fyll ut med rett konjunksjon.

Willy Wonka og den indiske prinsen

– Prins Pondicherry skrev et brev til Willy Wonka, fortalte bestefar Joe, – spurte om han kunne tenke seg å komme til India bygge et stort palass av bare sjokolade …

– Gjorde Willy Wonka det, bestefar?

– Du kan skjønne at han gjorde det! jeg skal si det ble litt av et palass! Det hadde hundre rom, alt var laget av sjokolade, sementen som holdt dem sammen, var sjokolade. Vinduene var av sjokolade alle veggene takene var av sjokolade, gulvteppene også, bildene på veggene, møblene alle sengene, når du skrudde på kranene i badeværelsene, strømmet det varm sjokolade ut av dem!

Da alt var ferdig, sa Willy Wonka til Prins Pondicherry: «Nå vil jeg bare si deg at palasset nok ikke vil holde seg så veldig lenge, det er best at du begynner å spise av det med en gang.»

«For noe tull,» svarte Prins Pondicherry. «Jeg vil da ikke spise av palasset mitt! Ikke så mye som smake på et trappetrinn eller slikke på veggene, vil jeg! Jeg vil bo i det!»

Men Willy Wonka hadde selvsagt rett, ikke lenge etter kom det en skrekkelig varm dag med brennende sol, så begynte palasset å smelte, til slutt sank det helt sammen. Den gale prinsen som akkurat da lå sov i stuen sin, våknet oppdaget at han lå svømte rundt rundt i en stor brun seig sjokoladesjø!